Tudjon meg többet a VSD+ technológiáról

Megújítjuk a standardokat, minket az innováció visz előre.

GA 7-75 VSD+

GA 7-75 VSD+ szárító nélkül – PACK

A GA 7-75 VSD+ kompresszorokat olyankor alkalmazzák, amikor műszaki szempontból nincs szükség szárításra, illetve, ha külsőszárítót használnak. Már kifutó megoldás, csak elszórtan használják, mert az ipar az integrált hűtveszárítós, Full Feature (FF) megoldást részesíti előnyben.

Írjon nekünk
GA 7-75 VSD+

GA 7-75 VSD+ integrált HŰTVESZÁRÍTÓVAL– FF

Az integrált szárítóval rendelkező GA 7-75 VSD+ kompresszor komplex működését az Elektronikon vezérlő felügyeli, mely egyedülálló hatékonyságú programokat nyújt. A szárító csak akkor üzemel, ha szükség van sűrített levegőre. Ez a megoldás takarékos, és minimalizálja az állomás helyigényét.

Írjon nekünk
GA 7-75 VSD+

GA 7-75 VSD+ Hulladékhő felhasználás hőcserélővel – ER (ENERGY RECOVERY)

A GA 7-75 VSD+ kompresszor hulladékhője használati melegvízelőállításra vagy kiegészítő fűtésre is felhasználható. A VSD+ technológiával a villanymotor hűtésekor előálló hő is felhasználható.

Írjon nekünk
GA 7-75 VSD+

GA 7-75 VSD+ SMARTLINK távfelügyelettel

A SMARTLINK felügyeleti rendszerrel távolról ellenőrizhető a kompresszor összes paramétere. A számítógépéről közvetlenül hozzáférhet minden adathoz, és felügyelheti azokat (a zavarokat és hibákat is).

Írjon nekünk
GA 7-75 VSD+

GA 7-75 VSD+ integrált szűrőkkel

Vezérlőegység monitorozza a GA 7-75 VSD+ kompresszor nyomáscsökkenéseit. Időben küld riasztást, valamint kéri a szűrőbetét cseréjét.

Írjon nekünk

Tanácsadást nyújtunk, keressen minket még ma

Kérdezzen a specialistánktól. Örömmel segítünk bármiben. Írjon nekünk!