Sabina Zrt.

1952-es alapítású cégünk 1989-től Sabina Ipari Szövetkezet néven működött tovább, amikor elkezdődött az együttműködés a Vitra céggel és a részükre végzett gyártás 2001-től nagyon gyors fejlődésnek indult. 2007-től cégünk egyetlen profilja a Vitra termelés. Jelenleg 340 fő dolgozik a Sabina Zrt. sikeréért.

A szerződés odaítélése

Széles működési tartományban megbízható és hatékony megoldásra van szükségünk. Kiemelten fontos számunkra az üzembiztonság és a magas hatásfok.

Ikon számok

Ügyfél helyzete

Korábban volt egy GA 7 és egy GA 11 berendezésünk, majd 2013 júliusában végeztünk el egy mérést, amely kimutatta, hogy sokszor üresjáratban mentek gépeink. A mérés alapján kiderült, hogy a frekvenciaváltós berendezés megtakarítást jelent.

Villanykörte ikon

A javasolt megoldás

Fix sebességű 11 kilowattos gép helyett GA 11 VSD+ kompresszor került telepítésre.

Ikon grafikon

Eredmény

Elégedettek vagyunk, beváltotta a hatékonysághoz fűzött reményeinket. A kezelőszerv sokkal jobb, felhasználóbarátabb, mint a korábbi. A színes kijelző könnyebben használható. Kompakt a berendezés, ezt a gépet tökéletesen be lehetett rakni az előző helyére. További különbség, hogy jóval csendesebb az új berendezés, hatékonyabb a hűtése is. Végül, de nem utolsósorban, ár-érték arányban jobb, miközben árszínvonalban nem változott.

Mit értünk el a megoldással?

"Kompakt a berendezés, ezt a gépet tökéletesen be lehetett rakni az előző helyére."

Hogyan értékeli ügyfelünk a megoldást?

Elégedettek vagyunk, jó a szervizháttér is, számíthatunk az Atlas Copcora. Rugalmasan alkalmazkodik igényeinkhez a cég, miközben a rendszeres karbantartásokra a megbeszélt menetrend szerint számíthatunk, időben érkeznek az anyagok is.

Társaságunk Szombathelyi Háziipari Szövetkezet néven 1952-ben alakult, a fő profilba szőttesek, népművészeti cikkek, kosárfonás tartoztak. 1957-ben Kőszegen 60 fővel indult a papucskészítés, mely 1958-ban 353 fővel Vas Megye legnagyobb szövetkezete lett. Az 1970-es évek elején kezdtük a nyugati bérmunkát, mely magas minőségű női konfekció és gyermekruházat gyártását jelentette. 1989-től Sabina Ipari Szövetkezet néven működtünk tovább, amikor elkezdődött az együttműködés a Vitra céggel és a részükre végzett gyártás 2001-től nagyon gyors fejlődésnek indult. A Vitra fejlődése növelte a munkaerő-igényt, a dolgozók folyamatosan átkerültek a Vitra termelésbe, így elbocsátások nélkül megszüntettük a konfekciótermelést. 2007-től cégünk egyetlen profilja a Vitra termelés maradt. Az Atlas Copcot nem lehet levegőnek nézni."

Tárnoki Péter
LEAN-Menedzsment és Létesítménygazdálkodási vezető

sabina11.jpg

Tanácsadást nyújtunk, keressen minket még ma

Kérdezzen a specialistánktól. Örömmel segítünk bármiben. Írjon nekünk!