Ritz Kft.

A Ritz Mérőtranszformátor Kft. a Siemens beszállítójaként félkész és késztermékeket állít elő. Egy 7.200 m2-es gyártócsarnokban és egy 470 m2-es irodaépületben működnek. Évente számos új prototípust készítenek. Céljuk, hogy a közép- és kisfeszültség piacán minél szélesebb termékkört nyújthassanak. 

A szerződés odaítélése

„A legfontosabb szempont a megbízhatóság volt: csaknem 20 éve Atlas Copco berendezéseink vannak és a rendszeres karbantartás mellett soha nem volt gondunk. Mellettük szólt még az energiahatékonyság is.”

Ikon számok

Ügyfél helyzete

A sűrített levegő felvétel érezhetően bővült, a kompresszorok cseréje már aktuálissá vált. Szükségünk volt egy „fő” kompresszorra, kisebb áramfelvétellel.  

Villanykörte ikon

A javasolt megoldás

A korábbi gépeink mellé főkompresszorként üzembe állítottunk egy GA 11 VSD FF kompresszort (beépített hűtveszárítóval),  melyhez tartozik egy DD hálózati szűrő és egy OSC 95 olaj-víz szétválasztó egység.

Ikon grafikon

Eredmény

A teljes energiaköltség csökkent, amelyből hozzávetőlegesen 15% a kompresszor költségének aránya.

Hogyan értékeli ügyfelünk a megoldást?

Elégedettek vagyunk, mert ez a megoldás zajmentes, helytakarékos, három kompresszor is elfér relatíve kis helyen. Komplex rendszert nyújt az Atlas Copco, megfelelő szervizzel. A szaktanácsadás mind az értékesítési, mind a tervezési folyamatban sokat segített.

„Továbbra is megbízható és még energiatakarékosabb.” 

Csikó Viktor
műszaki cégvezető

Ritz_SolutionValued.png

Tanácsadást nyújtunk, keressen minket még ma

Kérdezzen a specialistánktól. Örömmel segítünk bármiben. Írjon nekünk!