Reményi Kft.

A Reményi Csomagolástechnikai Kft. 3 fővel, családi vállalkozásként kezdte tevékenységét, jelenleg már 3 műszakban, 60 munkavállalóval folyik a termelés. Cégünk alapelve, hogy nyereségünket visszaforgatjuk a termelésbe, így biztosítva a folyamatos fejlődést. Csomagolóanyag- és gépforgalmazás terén az egyik legnagyobb magyar cég vagyunk, tevékenységünk negyedét pedig a gyártás teszi ki.

A szerződés odaítélése

Dinamikusan növekszik a cég, folyamatosan bővülünk, hosszú távra tervezünk, ezért a későbbi növekedés lehetőségének figyelembe vételével tervezzük tevékenységünket. 

Ikon számok

Ügyfél helyzete

A korábban telepített Atlas Copco kompresszor 13 évig üzemelt folyamatos karbantartás mellett, így kiváló referenciát nyújtott. Számunkra a legfontosabb az üzembiztonság. 

Villanykörte ikon

A javasolt megoldás

Elégedettek vagyunk az Atlas Copcóval, mind ár-érték arányban, mind szervizháttér szempontjából. A cég rugalmasan reagált igényeinkre, Volentics Tibor kollegánk személyre szabott tanácsadást kapott Farkas István értékesítő mérnöktől, így került képbe a VSD+ technológia is. 

Ikon grafikon

Eredmény

A Reményi Kft. számára az üzembiztonság áll első helyen, ezért végül egy GA 11 VSD+ FF (beépített hűtveszárítóval) és egy 1 000 literes tartály mellett döntöttünk. 

Hogyan értékeli ügyfelünk a megoldást?

Összességében elégedettek vagyunk, az Atlas Copco által nyújtott szervizháttér megfelelő, az értékesítő mérnök pedig szinte tanácsadóként segített, személyre szabott megoldást kínált.  

„Büszkék vagyunk, hogy Atlas Copconk van.”  

Reményi Károly
Cégtulajdonos

Remenyi_SolutionValued1.png

Tanácsadást nyújtunk, keressen minket még ma

Kérdezzen a specialistánktól. Örömmel segítünk bármiben. Írjon nekünk!