Ferzol Kft.

A FERZOL egy 100% -ban magyar, családi tulajdonban lévő cég, aki vékony lemezalkatrészek gyártásával foglalkozik. Pillanatnyilag 440 főt foglalkoztat és a szlogenje is a megmunkálás minőségi és hatékony végzésére mutat: „Csúcstechnológia a Lemezmegmunkálásban" Számos legújabb berendezéssel büszkélkedhet.

A szerződés odaítélése

"2011-2012 körül kapacitásnövelést terveztünk, megbízhatóan, a már megszokott szakmai színvonalat is növelve."

Ikon számok

Ügyfél helyzete

2011-ben kezdődött az együttműködés, szakmailag rendkívül felkészült értékesítőt ismertünk meg Farkas István személyében, aki mind közvetlen, mind közvetett tanácsokat nyújtott.

Villanykörte ikon

A javasolt megoldás

Végül a következők telepítése mellett döntöttünk: GA 30 VSD+ FF (beépített hűtveszárítóval), UD szűrő, 500 literes tartály, EWD50 automata kondenzleeresztő.

Ikon grafikon

Eredmény

Az új kompresszorok jelentősen csökkentették a villamos fogyasztást, és soha nem melegedtek túl. Az új, VSD+ technológiás Atlas Copco kompresszorok megoldották a hálózat nyomásingadozási problémáját.

Mit értünk el a megoldással?

A 3 műszakos termelés mutat hullámvölgyeket, amikhez alkalmazkodik a sűrített levegő igény, ugyanakkor üzembiztosan üzemel. A telepített megoldás kompakt, beépített hűtveszárítóval, szűrőkkel. Nem tapasztaltunk vizesedést, a porfestésnél nem ragad össze a festék. A berendezés telepítése egyszerű, „plug and play", gyakorlatilag egy entert kellett nyomni és működött is.

Hogyan értékeli ügyfelünk a megoldást?

"Elégedettek vagyunk, kisebb az energiafelhasználásunk, így környezetbarátabb a jelenlegi megoldás."

Farkas István az értékesítés után is gondját viselte a berendezésnek, így az üzlet megkötése után is gördülékenyen történt minden. A szervizháttérrel is elégedettek lehetünk. A jövőben az Atlas Copco által elvégzett nagyjavítást is tervezünk.

"A termelés az értékesítés után is folyamatosan gondos kezekben van."

Bíró Zoltán

ferzol25.jpg

Tanácsadást nyújtunk, keressen minket még ma

Kérdezzen a specialistánktól. Örömmel segítünk bármiben. Írjon nekünk!